eSport in športne stave 22bet

3.04.2020

Čeprav nam športno mrtvilo v zadnjem obdobju ne prinaša veliko stavnih uzitkov, tudi stavnica 22bet ni izjema. Pa vseeno lahko najdemo kar nekaj ostalih alternativ. Govorimo lahko o stavah o eSportu, toda najprej moramo vedeti kaj to sploh je. eSport je na nek način poklicno igranje računalniških igric preko spleta. Govorimo o igranju turnirjev in lig, na katere lahko stavimo enako kot na tekme nogometa v npr. Premier ligi. V tem primeru pa lahko stavimo na različne računalniške igre kot so: Fifa, Dota, NBA2k, Counter-Strike in različne druge.

Stavnice kot je 22bet nam v teh časih še dodatno promovirajo eSport, kar je seveda logično. Stavnice namreč morajo nekaj ponuditi, namreč klasična stavna ponudba je zelo slaba. Igra se nekaj nogometa v eksotičnih drzavah, kjer pa izstopa Beloruska Premier liga. To ligo kar na enkrat opazuje cel svet, tudi domači navijači so sedaj kar na enkrat začeli hoditi na tekmo, saj je liga postala praktično prva nogometa liga na svetu. Kdo ve, morda se kmalu v kakšnemu klubu znajde tudi kakšen Ronaldo ali Messi?

No to so verjetno pobozne sanje Beloruske Premier lige, vseeno pa bomo videli kako dolgo bo trajalo to zalostno športno stanje. In pa seveda celotno stanje glede pendamije, ki trenutno vlada praktično po celotnem svetu. Morda še hitro preverimo novico Čeferina, ki je podal svoje mnenje glede konca sezon v nogometnih ligah po Evropi. Tiste lige, ki se bodo odločile za končevanje sezon, teh klubov morda ne bo v evropskih pokalih. Nogomet je v Evropi pod največjih stresom, saj se tukaj v to »industrijo« največ vlaga. To pomeni, da lahko sedaj dozivi Evropski nogomet tudi največ izgub. Seveda stroški se pa še vedno kopičijo, je pa tudi res da se bo nogomet na koncu verjetno rešil. Vprašanje samo v kakšnem času, ali v letu ali treh, bomo videli.

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: Šport. .Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Koledar

April 2020
P T S Č P S N
« Mar   Maj »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Zadnje objave